Over hAAi

hAAi is een instituut voor innovatieve ideeën. Wij bedenken en maken bijzondere oplossingen. Omdat wij daar goed in zijn en omdat we dat leuk vinden. Al decennia lang.

Over ons

Wij houden van techniek en code, van taal en staal. Van vakmanschap en kennis. Sommigen noemen ons old-school ontwerpers. Anderen noemen ons creatieve nerds. Wij bedachten innovateers voor onszelf.

De aard, complexiteit of juist de eenvoud van aan ons gestelde vragen is ons om het even. Onze antwoorden zijn dat niet. Zo maakten wij eerder een vliegtuig, het Nieuw Nederlandsch Kookboek, een digitaal monument, een nieuwe identiteit voor Texel, de beste ziekenhuissite en een één kilo Delfts blauw tegelboek.

We kunnen met een gerust hart zeggen dat we goed zijn in wat we doen. We benoemen de zaken zoals ze zijn, bekijken de wereld – en dus de vragen van onze opdrachtgevers – nuchter en met humor.

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen?

Bel (085 40 129 19 ) of mail ons.

Onze klanten

Kunnen we hAAi uitnodigen voor onze aanbesteding?
Wij worden graag geselecteerd op onze kwaliteit. Onze ervaring leert dat het opschrijven van wat een inkoper graag wil horen, het afvinken van een ‘objectieve’ checklist of gratis werk daar zelden tot nooit aan bijdragen. Aanbestedingen en onbetaalde pitches passen daarom niet bij ons.

Creatief werk verdient aandacht, vertrouwen en tijd. Dat levert een prettige samenwerking, het meeste plezier en, voor u en ons, het beste resultaat op.