E-learning

E-learnings

Online leren heeft de afgelopen jaren een flink boost gekregen. hAAi heeft daarvoor een nieuwe gebruiksvriendelijke e-learning applicatie ontwikkeld. Ons doel was een betaalbare e-learning voor kleine en middelgrote organisaties te ontwikkelen. Uitgangspunt is dat de e-learning via een cms eenvoudig te beheren en uit te breiden moet zijn. Dat is gelukt en de e-learning wordt nu op meerdere plaatsen succesvol gebruikt.

Het beheren en toevoegen van modules kan via een beheersomgeving. Deze omgeving biedt ook een dashboard om het gebruik en de resultaten te monitoren. Hoeveel deelnemers hebben met welk resultaat de training doorlopen? Welke vraag wordt het vaakst fout beantwoord? Wat zijn de eindresultaten? Dat levert informatie op om de leeromgeving te voortdurend te kunnen optimaliseren.

Een uitdaging was het om een e-learning te ontwikkelen waarbij het niet nodig is om in te loggen – dit om de omgeving zo laagdrempelig mogelijk te houden – en waarbij het toch mogelijk is om een certificaat of bewijs van deelname met de resultaten te downloaden.

Afhankelijk van de inhoud werken we samen met experts op het gebied van de leeromgeving. Voor e-learnings over ARBO en gezond werken werken we samen met Bureau O2. Niet alleen het formuleren van de juiste antwoorden is vakwerk, ook het verzinnen van bijna goede vragen is een specialisme op zich. In het cms is er een dashboard beschikbaar om de gebruikers en hun resultaten te monitoren.

Onder andere voor de VACO en voor de campagne Werk gezond + veilig, Elke dag weer ontwikkelden wij e-learnings en vergelijkbare online tools.

Wilt u weten wat onze e-learning voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Onderstaande tools zijn demoversies. De inhoudelijke informatie wordt niet meer geupdate en kan verouderd zijn.

Een impressie van door hAAi ontwikkelde tools. Altijd op maat gemaakt en geschikt voor gebruik op mobile, tablet en desktop.

Projecten waarbij e-learnings zijn ontwikkeld.