Ons team

hAAi wordt gevormd door specialisten met een verschillende achtergrond en een eigen kijk op de projecten. Marlyn van Erp, Ron F Meijer, Erik RichtersMagda Margarint, Michel Nugteren, Harry Peetoom en Ruben Huis in 't Veld.

Marlyn van Erp

Marlyn van Erp is afgestudeerd aan de Academie voor Beeldende Kunsten in Rotterdam, richting audio-visuele vormgeving en fotografie. Haar films draaiden op het Nederlands Filmfestival. Hierna volgde zij een opleiding nieuwe media en liep stage bij VNU Business Publications in Amsterdam. In 1995 richtte zij Stevense Van Erp interactieve media op, pioniers op het gebied van internet, met als een van de eerste opdrachten de site voor VNU Europa. Games, internetsites en interactive applicaties voor o.a. Museum Rotterdam, Delta Lloyd, de gemeente Bunschoten, het Penningkabinet te Leiden en een online game voor Oilily. In 1998 richtte zij samen met Ron F Meijer bij 2D3D de nieuwe media-afdeling op.
Vanaf 2001 geeft zij samen met Ron Meijer
leiding aan hAAi. Marlyns specialismen zijn beeldcommunicatie en nieuwe media.

Foto niet beschikbaar

Ron F Meijer studeerde Industriële Vormgeving in Eindhoven (nu: Design Academy) en liep stage in Amsterdam, Den Haag en Italië. In 1991 begon bij 2D3D waar hij zich het grafisch ontwerpen eigen maakte. In 1996 werd hij mede-eigenaar en directeur van 2D3D. Talrijke grote huisstijltrajecten (Ministerie Verkeer en Waterstaat, Nma, Fontys), bewegwijzeringen (stadhuis Apeldoorn, Van Hall instituut, Haagse Hogeschool) en diverse tentoonstellingen (Museum Boerhaave) vormden de kern van zijn werkzaamheden. Vanaf 1998 vormde hij samen met Marlyn van Erp tevens de directie van de nieuwe media-afdeling. Vanaf 2001 geeft hij samen met Marlyn van Erp leiding aan hAAi. Zijn specialismen zijn huisstijlen en conceptontwikkeling. De laatste jaren is Ron ook als kunstenaar actief.

Erik Richters

Erik Richters voltooide in 2000 het Grafisch Lyceum in Rotterdam, richting Multimedia Vormgeven. Aansluitend volgde hij de Willem de Kooningacademie, grafische vormgeving met 2 jaar illustratie als tweede hoofdvak. In 2003 liep Erik stage bij hAAi. Hij studeerde af in 2005 en is direct na zijn afstuderen in dienst getreden bij hAAi. Grafisch en illustratief ontwerper in hart en nieren.

Magda Margarint

Magda Margarint volgde (na de opleiding Goud - en Zilversmeden in Schoonhoven) de studie Grafisch ontwerpen aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam. Zij studeerde in 2000 af. Direct na haar studie werkte zij ruim een jaar als Junior Designer bij PPGH/JWT (Stempels + Oster) in Amsterdam. Daarna ruim 5 jaar als Designer bij de Beeldenfabriek in Rotterdam. Als zelfstandige maakte ze onder andere het fotoboek "Vignettes of Fuji Rock" en diverse communicatieuitingen voor de Rotterdamse Orgeldagen en het Red Ear Festival in Rotterdam. Naast ontwerpen heeft ze als tweede grote liefde muziek en is veelgevraagd DJ.

Ruben Huis in 't Veld

Ruben Huis in 't Veld studeerde in 2010 af aan de Academie voor Toegepaste Kunst & Techniek in
Enschede. Hij deed vervolgens ervaring op in merkontwerp en communicatie bij Fabrique. Sinds 2012 is Ruben werkzaam bij hAAi. Er huist een Britse popartiest diep van binnen, naast alle allround grafische vormgeving. Als vorm in beweging moet komen gooit hij ook nog zijn motion graphic in de strijd.

Michel Nugteren

Michel Nugteren is afgestudeerd aan Communicatie en Multimedia Design in Rotterdam. Hij deed ervaring op bij diverse bureaus waaronder IJsfontein en Ranj, waar hij ontdekte waar zijn speciale talent ligt: het ontwikkelen van innovatieve interaction design op basis van game design. Hij is in het najaar van 2010 begonnen bij hAAi. Een flinke dosis technische kennis gecombineerd met creativiteit: een perfecte aanvulling op ons team.

Laurens Stolk

Laurens Stolk is tevens afgestudeerd aan de opleiding Communicatie en Multimedia Design in Rotterdam. Hij deed ervaring op bij diverse bedrijven als webdesigner en Front-End developer. Front-End development bleek zijn grootste passie. Niets zo fijn als code die klopt, werkt en doet wat hij wil. Cross-browsercompatible en pixelperfect.

Harry Peetoom

Harry Peetoom is programmeur en spreekt daarin bijna elke taal vloeiend. Hij werkt sinds 1995 samen met Marlyn van Erp. Samen hebben ze aan het begin gestaan van allerlei online ontwikkelingen met klanten als Digital, de Postcodeloterij, de Raad van State en KPN. Harry is een gecertificeerde Drupal ontwikkelaar. Tevens is hij onze QA controller (Quality Assurance). Technische kennis tot op het bot.

Onze twee andere programmeurs/developers kiezen er voor om buiten beeld te blijven.