Kennemer Gasthuis

Het Kennemer Gasthuis is hét ziekenhuis van Haarlem en omgeving. De compleet vernieuwde site kg.nl werd eind 2010 gelanceerd.

Patiënt centraal

Voortaan is alle informatie die voor patiënten en bezoekers van het ziekenhuis van belang is, makkelijk te vinden. Er kan o.a. gezocht worden op behandelingen en aandoeningen. In een oogopslag is alle aanverwante informatie, van speciale spreekuren tot de behandelend arts te vinden. Er is ook een speciale versie voor mobiele telefoons ontwikkeld.

Trienke Stellema, raad van bestuur:
“Als ziekenhuis heb je de verantwoordelijkheid om je patiënten en hun naasten op alle fronten zo goed mogelijk te informeren.”

De back-end van de site is op maat gemaakt binnen dotNetNuke. Diverse modules, applicaties en bijzondere koppelingen zorgen ervoor dat de complexe materie van een ziekenhuis overzichtelijk gepresenteerd wordt aan de bezoeker.
Men kan zich direct aanmelden voor voorlichtingsavonden. 
Alle informatie met betrekking tot een aandoening, de bijbehorende behandeling, desbetreffende arts, spreekuren, de wachttijden, folders en telefoonnummers is gebundeld en overzichtelijk samengevoegd.

 

BEKIJK DE SITE

Trefwoorden

Zie ook