De Basis jaarbericht

Het jaarverslag is terug. Organisaties vertellen wie ze zijn, waar ze voor staan en wat ze verwezenlijkt hebben. Een terugblik op het voorgaande jaar, sociaal én financieel. De blik vooruit met een visie.

Jarenlang was het jaarverslag hét imago-document van een organisatie, een bijzondere uitgave. Prachtig voor ons als ontwerpers: tijd, aandacht en ruimte voor het ontwerp en de verbeelding van de centrale boodschap.

kostenbesparend milieuvriendelijk

Nu is het jaarverslag weer terug van weggeweest. Online! Dat is ideaal in een tijd van bezuinigingen: kostenbesparend én milieuvriendelijk bovendien.

hAAi ontwikkelde een format waardoor het benodigde budget en de doorlooptijd flink gereduceerd kunnen worden.
Een oplossing die bovendien een brug slaat tussen het gevoel van drukwerk en de mogelijkheden van een digitale oplossing. Een digitaal jaarverslag is immers geen doorsnee internetsite met een andere roepnaam.
Onze techniek maakt het mogelijk het jaarverslag geheel in de eigen huisstijl te laten realiseren. Uit te breiden en aan te passen naar ieders wensen. Het resultaat: een voor iedereen toegankelijk uniek jaarverslag voor een scherpe prijs.

BEKIJK DE SITE

Trefwoorden