CEG

Het Centrum voor Ethiek en Gezondheid heeft als doelstelling het signaleren van ontwikkelingen op het gebied van gezondheid die een plaats verdienen op de ethische agenda van de overheid.

Zelden zwart of wit

Voor het CEG heeft hAAi de huisstijl ontwikkeld. Bij het onderwerp ethiek en gezondheid zijn de te maken keuzes zelden zwart/wit. Mitsen en maren, voor- en nadelen en zelden zijn vraagstukken geïsoleerd te benaderen.

Toch moet er een standpunt worden bepaald. hAAi visualiseerde dit door een kleurenspectrum zonder strakke grenzen als basisbeeld te maken met daarop een kruising van twee witte lijnen. De realisatie van de internetsite, een op maat geprogrammeerde database met onderhoudstool vormde een belangrijk deel van de opdracht.

Daarnaast zijn het correspondentiedrukwerk, een signaleringsrapport en alle items ten behoeve van het openingsevent waaronder o.a. de openingsanimatie, uitnodigingen, badges, bebording, kathederaankleding, informatiemappen, memoblokken en Powerpoint-presentaties door hAAi verzorgd.

BEKIJK DE SITE

Zie ook