Over ons

hAAi
Obrechtstraat 22
2517 VT Den Haag

Contact
010 24 00 975
info@haai.nl

KvK
24328878

Kunnen we hAAi uitnodigen voor onze aanbesteding?
Wij worden graag geselecteerd op onze kwaliteit. Onze ervaring leert dat het opschrijven van wat een inkoper graag wil horen, het afvinken van een ‘objectieve’ checklist of gratis werk daar zelden tot nooit aan bijdragen. Aanbestedingen en onbetaalde pitches passen daarom niet bij ons.

Creatief werk verdient aandacht, vertrouwen en tijd. Dat levert een prettige samenwerking, het meeste plezier en, voor u en ons, het beste resultaat op.

hAAi is een instituut voor bijzondere ideeën. Wij zijn creatieve consultants.

Vanuit onze creativiteit, vakmanschap en jarenlange ervaring kijken wij hoe we vragen zo innovatief en creatief mogelijk kunnen beantwoorden.

De aard, complexiteit of juist de eenvoud van deze vragen is ons om het even. De antwoorden zijn dat niet. Zo maakten wij eerder een vliegtuig, het Nieuw Nederlandsch Kookboek, een digitaal monument, een nieuwe identiteit voor Texel, de beste ziekenhuissite en een één kilo Delfts blauw tegelboek.

We kunnen met een gerust hart zeggen dat we goed zijn in wat we doen. We benoemen de zaken zoals ze zijn, bekijken de wereld - en dus de vragen van onze opdrachtgevers - nuchter en met humor.

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen?
Bel (010 24 00 975) of mail ons.