Pilot: Dit mag het kosten

hAAi start een pilot. U beschrijft in uw eigen woorden uw wensen en verwachtingen. En geeft aan wat u daaraan wilt of kunt besteden.
Wij beoordelen vervolgens of wij dat kunnen en willen maken voor dat budget.

Simpel. Geen koehandel, geen Griekse toestanden.

Vaak krijgen wij de vraag: ‘Wat kost een website?’ of ‘Wat kost een huisstijl?’ En vaak antwoorden wij met de wedervraag: ‘Wat kost een auto eigenlijk?’ Een oranje Porsche is wat begrotelijker dan een zwarte Polo. Zelfs als die laatste airco en lichtmetalen velgen heeft. Maar misschien heeft u helemaal geen sportauto nodig maar een betrouwbare stadsauto.

Elk budget heeft zijn eigen mogelijkheden en beperkingen.
U kent uw wensen en budgettaire ruimte het best.

Wij ontwerpen, ontwikkelen en ontzorgen al decennia lang. Dat doen we graag, we zijn er goed in. Een groot deel van onze tijd wordt echter in beslag genomen door financiële perikelen. Offertes maken, afstemmen, onderhandelen, kaasschaven en vervolgens die afspraken in detail vastleggen. Maar oplossingen verzinnen en mooie dingen maken is onze passie. Daar krijgen we energie van.

Wij zijn uitdrukkelijk geen prijsvechter. Wij willen een eerlijke duidelijke prijs voor uitstekend werk. Natuurlijk kunt u dezelfde kwaliteit, aandacht en energie verwachten die u van hAAi gewend bent.

Meld hier uw project aan